Λεπτομέρειες εκδρομής

 Ανακαλύψτε τα μυστικά της Σαντορίνης.

Αναχώρηση από την Κρήτη

Η εμπειρία σας ξεκινά από την Κρήτη με το πολυτελές ταχύπλοο σκάφος “Champion Jet 2”. Στα λιμάνια του Ηρακλείου ή του Ρεθύμνου, μπορείτε εύκολα να βρείτε το περίπτερο μας και ο αξιωματικός μας θα ανταλλάξει το κουπόνι σας με Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Σε λιγότερο από δύο ώρες θα φτάσετε στο λιμάνι της Σαντορίνης.

Άφιξη στη Σαντορίνη – Επισκεφθείτε την Οία

Όταν φτάσετε στον όρμο Αθηνιού που είναι το λιμάνι Σαντορίνης,  θα χαλαρώσετε στο άνετο, κλιματιζόμενο λεωφορείο που θα σας περιμένει.. Πρώτα θα επισκεφθείτε το χωριό της Οίας, στο βόρειο άκρο του νησιού.. Χτισμένο στο βόρειο τμήμα του τόξου της Καλντέρας, η Οία προσφέρει υπέροχη θέα των σπιτιών που βρίσκονται κατάσπαρτα κατά μήκος της ηφαιστειακής πλαγιάς με θέα στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο Πέλαγος.

Επισκεφθείτε τα Φηρά

Η επόμενη στάση μας θα είναι η πρωτεύουσα του νησιού (χώρα), που ονομάζεται «Φηρά». Εκεί θα έχετε άφθονο ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσετε τα γραφικά παραδοσιακά δρομάκια, να θαυμάσετε τη μοναδική αισθητική της αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής, να ψωνίσετε ή απλά να απολαύσετε ένα ποτό και τη θέα του ηφαιστείου πάνω από τις κάθετες πλαγιές της Καλντέρας.

Αργότερα, έχετε την δυνατότητα να περάσετε τις επόμενες δύο ώρες επιλέγοντας μία από τις ακόλουθες προτάσεις:

  • Να επισκεφθείτε την υπέροχη παραλία με τη μαύρη άμμο της Περισσά – Περίβολου ή
  • Να κάνετε μια περιήγηση στις ηφαιστειακές ιαματικές πηγές με παραδοσιακά ξύλινα σκάφη. Να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να απαθανατίσετε τη θέα του ηφαιστείου και να κολυμπήσετε στις θερμές πηγές.
  • Να διαθέσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα Φηρά – την όμορφη πρωτεύουσα του νησιού

Αναχώρηση από Σαντορίνη – Άφιξη στην Κρήτη

Στο τέλος της εκδρομής τα λεωφορεία μας θα φτάσουν στο λιμάνι της Σαντορίνης όπου θα επιβιβαστείτε στο πλοίο μας για το ταξίδι επιστροφής στην Κρήτη. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το υπέροχο και πολύχρωμο ελληνικό ηλιοβασίλεμα, διασχίζοντας το Αιγαίο και το Κρητικό πέλαγος.

Δείτε στιγμές απο την έκδρομή

 

Μία μοναδική εμπειρία 

Επικοινωνία

Δημητρίου Γούναρη 2, 18531 Πειραιάς

+30 2104133981

 

+30 2104100653

 

info@stour.gr

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας